Nëntë pacientë të shëruar nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Pejës, 24 të tjerë në gjendje të rëndë

loading...


Nëntë pacientë janë shëruar nga koronavirusi gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës dhe 24 pacientë të tjerë janë në gjendje më të rëndë.

Aktualisht në këtë spital janë duke u trajtuar 127 me koronavirus, ku katër pacientë janë me respiratorë, 87 me oksigjeno-terapi dhe 24 në gjendje më të rëndë.

Në raportin 24-orësh të këtij spitali gjithashtu bëhet e ditur se 190 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor dhe janë kryer shtatë lindje.

Related posts