Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Edema e këmbëve

“Nëse mendoni se shëndeti është i shtrenjtë, provoni sëmundjen.”

Bëni qëllim paresor te kujdeseni më shumë për shëndetin, mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj.
Gjëja më e shtrenjtë dhe e cmuar që mund ti dhuroni vetës është KOHA.
Më shumë kohë për të ecur e medituar.
Më shumë kohë me njerëzit që i doni.
Më shumë kohë për gjumë të qetë.
Më shumë aktivitete në natyrë që ju mbushin zemrën me lumturi.
Më shumë kohë për të lexuar e ushyqer mendjen.
Më shumë kohë për përqafime të sinqerta e biseda të bukura.

Shëndeti juaj është gjëja më e çmuar që zotëroni, ndaj kujdesuni për të.
Përndryshe do të ju duhet të provoni dhimbjen dhe vështirësitë e sëmundjes.

Së bashku mund të ndërtojmë një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktivitete plot mirëqenie.
#ITALMED

You cannot copy content of this page