Nesër do t’i shpall emrat e zv/ministrave

loading...

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev akoma s’ zbulon emrat e zv/ministrave dhe drejtorëve të cilët duhet të vijnë në krye të detyrave.

Ai tha se akoma është duke i intervistuar kandidatët potencialë.

“s’ mund të them emra, derisa akoma s’ i kemi konfirmuar me partnerët. Unë si mandatar s’ jam gati, derisa akoma po bëj intervista me kandidatët, bisedoj me ta, si kandidatë potencial për zëvendës ministra. Besoj se deri nesëe më herët do të përfundoj, që pastaj t’i shpall emrat”, deklaroi Zaev në pyetjen e TV21./TV21loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *