© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

a 167

Fshati Gumen është vetëm 8 km larg nga qyteti i Beratit, por banorët jetojnë si në mesjetë. Përveç mungesës së rrugës dhe kushteve normale për të jetuar, në fshat nuk ka as infermierë.

Banorët e fshatit nëse sëmurën, duhet të thërrasin veterinerin e fshatit për t’u bërë gjilpërat.

Për më shumë se një vit, shërbimi shëndetësor mungon ne disa prej ketyre fshatrave. Në këto kushte banorët pranojnë rrezikun për t’u mjekuar nga veterineri i bagëtive, pasi thonë se shteti i ka harruar. Terreni dhe rruget e veshtira e bejne te pamundur levizjen e tyre…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.