© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
cropped 5077E98C 61D6 468D BD96 78C839E26A9F 1

📢Hapet procesi i aplikimeve dhe pranimeve në programet e ciklit të tretë të studimeve “Specializime Afatgjatë” ne fushën e mjekësisë, për vitin akademik 2022-2023.
💬Për më shumë informacion klikoni në linkun:

MBI PROCESIN E APLIKIMEVE DHE PRANIMEVE NE PROGARMIN E SPECIALIZIMEVE AFATGJATA

 

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.