© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Mjekët

Me përcaktimin e koeficientit të ri të pagave kanë shprehur pakënaqësi edhe mjekët. Kjo u bë e ditur përmes një pyetësori të krijuar nga Oda e Mjekëve të Kosovës, në të cilën morën pjesë 1436 mjekë.

Sipas këtij pyetësori, i cili ishte i hapur për tre orë, 55.5% e mjekëve janë aspak të kënaqur me vlerën e koeficientit të pagave prej 105 euro, përcjell teve1.info

31.7% prej tyre janë pajtuar pjesërisht, ndërsa 12.7% janë pajtuar plotësisht.

Kategoria e mjekëve të përfshirë në këtë pyetësor janë doktor të mjekësisë 21.9%, specializant 17.2% dhe mjek specializant 60.9%.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.