© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
IMG 8762

Spitali i Pejës përmes faqes së saj në Facebook ka njoftuar se është realizuar operacion i rallë dhe i ndërlikuar. Për më shumë shih njoftimin e plotë.

Njoftimi i plotë!

Një operacion i rallë dhe mjaftë i ndërlikuar është kryer sot në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, ku pacientit në retroperitoneumin e majtë i është hequr masa tumorale me peshë afër 3 kilogram.
Operacionin e kanë kryer ekipa mjekësore Dr.Bujar Vrella – Kirurg, Dr.Rifat Dreshaj – Kirurg, Dr. Kushtrim Fejza -Urolog si dhe ekipa e Anestazionit Dr.Halit Gashi, Dr.Hanumshahe Kingji si dhe ekipa e Instrumentarëve.
Gjendja e pacientit është e mirë dhe tani po rikuperohet në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.