Nga cilat komuna janë të infektuarit me COVID-19 në 24 orët e fundit

loading...

117 raste janë konfirmuar për 24 orë nga IKSHPK nga 464 mostra të testuara.

Personat e infektuar me COVID-19 vijnë nga 21 komuna të Kosovës, ndërsa Prishtina akoma mbetet komuna me numrin më të lartë të të infektuarve.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 36 raste, komuna Gjilan 21 raste, komuna Prizren 12 raste, komuna Pejë 9 raste, komuna Viti 9 raste, komuna Suharekë 5 raste, komuna Dragash 3 raste, komuna Kaçanik 3 raste, komuna Klinë 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Vushtrri 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Ferizaj, Han i Elezit, Lipjan, Obiliq, Rahovec, Shtime dhe Skenderaj.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *