Nga këto komuna të Kosovës janë të infektuarit e rinj me coronavirus

loading...

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me  metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 462  nga të cilat  rezultojnë 188 raste pozitive.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 28 raste, komuna Ferizaj 21 raste, komuna Pejë 21 raste, komuna Podujevë 20 raste, komuna Mitrovicë 19 raste, komuna Gjilan 11 raste, komuna Fushë Kosovë 9 raste, komuna Gjakovë 9 raste, komuna Prizren 9 raste, komuna Vushtrri 8 raste, komuna Skenderaj 5 raste, komuna Deçan 4 raste, komuna Drenas 4 raste, komuna Lipjan 4 raste, komuna Viti 4 raste, komuna Klinë 3 raste, komuna Zubin Potok 3 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Obiliq dhe Shtime.

Insituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjithsahtu ka njoftuar se në vend gjatë 24 orëve të fundit kanë ndërruar jetë edhe 12 persona të cilit ishin të infektuar me coronavirus si dhe janë shëruar 142 pacientë të tjerë.

Numri i rasteve aktive në vend me COVID-19 është 3 mijë 976 kurse 10 mijë e 247 persona janë infektuar me virusin corona.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *