Sat. Jul 2nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Nga kush e çliron trupin sistemi tretës ?

Sistemi tretës e çliron trupin nga pjesët e patretura të ushqimeve , të cilat eliminohen si feçe .

You cannot copy content of this page