Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Nga kush e pastron organizmin sistemi respirator ?

Sistemi respirator e pastron organizmin nga dyoksidi i karbonit , që është produkt i metabolizmit qelizor , e kështu me radhë .

You cannot copy content of this page