Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Nga kush kontrollohet funksioni i sistemit riprodhues ?

Funksioni i sistemit riprodhues është nën kontrollin e përsosur të sistemit endokrin.