Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

 

Nga sa elemente përbëhen sistemet e kontrollit të trupit ?

Sistemet e kontrollit të trupit përbëhen së paku nga tri elemente . Ato janë : receptori , qendra e kontrollit dhe efektori .

You cannot copy content of this page