Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Nga sa sisteme përbëhet trupi dhe cilat janë ato ?

Trupi përbëhet nga 11 sisteme organesh , që janë : lëkura, skeleti , sistemi muskulor , sistemi nervor , sistemi endokrin, sistemi kardiovaskular , sistemi limfatik , sistemi respirator, sistemi tretës , sistemi urinar dhe sistemi riprodhues .

Sistemi imun është një sistem funksional që lidhet ngushtë me sistemin limfatik .

You cannot copy content of this page