© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Helicobacter pylori

Nga vijnë gazrat në zorrë?

Gazrat në zorrë krijohen në disa mënyra. Kjo mund të jetë nga gëlltitja e ajrit gjatë të folurit ose të ngrënit. Nga dyoksidi i karbonit që formohet kur acidi i stomakut përzihet me bikarbonat në zorrën e hollë.

Gjithashtu, gazrat mund të prodhohen nga bakteret që gjenden në zorrën e trashë.

Këto gazra besohet se ndikojnë në shëndetin duke shkaktuar fryrje, dhimbje, zhurma të forta dhe gulçim.

Herën tjetër kur ndjeni një sasi të madhe gazrash duke u përgatitur për të bërë atë që po bën, përpiquni të strehoheni në një vend më të përshtatshëm.

Gjëja më e mirë për shëndetin tuaj është thjesht të largoni gazrat.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.