Sat. Jun 25th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

E kuqja është ngjyra e dashurisë, dhe Dita e Shën Valentinit është dita kur festohet dashuria dhe vishet e kuqja

s’ ka gjasa ta teprosh, madje edhe Nëse vishesh në këtë ngjyrë nga “koka deri te thembrat”.

Ndoshta s’ është aq keq që, për shkak të pandemisë, dhe që ju jeni të “dënuar” me njëri-tjetrin.

Me pak më shumë përpjekje se zakonisht, kreativiteti do të dalë në pah dhe kur ai çlirohet, për bukurinë s’ ka kufi.

147483066 502928044438746 1467608294722620759 n

Pa marrë parasysh a keni vendosur të qëndroni brenda katër mureve të shtëpisë suaj apo të shkoni në një piknik njëditor apo të kremtoni Ditën e Valentinit bashkë, duke bërë ushtrime, për të gjitha rastet dhe aranzhimet, jua kemi zgjedhur veshjet.

Nga ato me pika dhe të rehatshme për shtëpi, deri te ato ultra seksi, të krijuar vetëm për sytë e tij dhe natyrisht temperaturën e zjarrtë, meqenëse ndryshe do të ftoheni.

Visheni atë dhe shkëlqejani Ditën e Shën Valentinit, me darkë dhe dërgim tuajin apo të punuara nga duart tuaja.

149028858 418104729461656 3830256029162236136 n
148538680 2843267432621284 1093225070942616323 n
145066495 328738731766601 181458167814867852 n
148452816 112999327491411 5815814536111847114 n
149313303 115009640558765 2730369530522437277 n
150203739 336767848016287 1941057129283008422 n
148798704 227495565703823 6217556965949924383 n

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page