Nis takimi i Kurtit me përfaqësues të sindikatave

Nis takimi i Kurtit me përfaqësues të sindikatave

Pas vizitës disa ditore që pati në Gjermani, kreu i VV-së, Albin Kurti në ditën e parë të kthimit në Kosovë ka pritur në takim sindikatat që paralajmëruan grevë,T7 raporton se takimi në mes të Kurtit dhe disa anëtarëve të kryesisë së VV-së, me sindikatën e arsimit dhe shëndetësisë veçse ka nisur, dhe i njëjti po mbahet në selinë qendrore të Lëvizjes në Prishtinë.

loading...

Ky takim me kryeministrin në ardhje, vjen pas paralajmërimeve të grevave nga sindikata e shëndetësisë, arsimit dhe policisë në rast se nuk zbatohet Ligji për Paga këtë muaj.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *