© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Simptomat që vijnë nga anemia

Nivelet e mia të hekurit janë kthyer në normale. A mund të ndaloj marrjen e ilaçeve?

Nëse trupi juaj fillon të reagojë pozitivisht ndaj anemisë suaj, atëherë mjekimi juaj po jep efektin e duhur. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju duhet ta ndërprisni trajtimin menjëherë, sepse do të gjendeshit sërish në një gjendje të paqëndrueshme. Pas normalizimit të sistemit tuaj, duhet të paktën të merrni ilaçet tuaja për gjashtë muaj të tjerë për të krijuar nivele hekuri në palcën e eshtrave dhe më pas të ndaloni.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.