Tue. Jan 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kryeni shërbimet endokrinologjike në Laboratorin Olive

Njihuni me karakteristikat klinike të Hipotiroidizmit dhe Hashimoto tiroiditit

-Pergjumje
-Shtim ne peshe ( ka raste me të rralla por kur nuk mund të shtohet peshe)
-Lodhje dhe plogeshtia (molisje e paarsyeshme)
-Gerqe muskujsh
-Dhimbje nyjesh ndonjehere dhe kockash
-Ajtje e pergjitshme e trupit (filluar nga fytyra)
-Dobesim flokesh
-Renje flokesh
-Lekura e thate
-Hipertension
-Palpitatione (të rrahurat e crregullta të zemrës)
-Ndjenja e të ftohtit (Duar e kembe të ftohta)
-Dobesim memorje
-Harresa
-Depresion
-Ndryshimi I disponimit
-mungese koncentrimi
-Ndjenja e mjegullesise se mendjes
-Mpirje ekstremitetesh
-Kapslleku/konstipacion
-Reflux Gastrik (kthim acidit nga lukthi)
-Fryerje e barkut
-Ndjenja se të shtrengon dikush ne fyt (frymezenje)
-Vit D e ulet
-Vit B12 e ulet
-Anemi
-Vitiligo (depigmentim I lekures neper zona)
-Gjakederdhje e crregullt (të femrat)
-Melqia e veshur me yndyre
-Yndyrat e crregullta ne gjake
-Crregullimi I metabolizmit të glukozes (I mundur).

Per shëndetin tuaj kujdesemi ne, por ju duhet ta vendosni Shendetin tuaj si prioritet jetesore me se pari!
Suksesi I trajtimit varet shume nga ju ( nga permbajtja e këshillave të dhena nga ne).

Sinqerisht e juaja
Dr Vjollca Dedushaj Fazliu
Endokrinologe
045 34 34 77

You cannot copy content of this page