Numër i madh i të vdekurve nga koronavirusi gjatë 24 orëve të fundit

loading...


17 persona kanë humbur jetën si pasojë e koronavirusit gjatë 24 orëve të fundit në .

janë nga komunat: Fushë- 2 raste (52, 41 vjeç), 2 raste (81, 79 vjeç), 2 raste (70, 83 vjeç), 2 raste (77, 78 vjeç), Drenas 1 rast (77 vjeç), Gjakovë 1 rast (86 vjeç), 1 rast (74 vjeç), Lipjan 1 rast (60 vjeç), 1 rast (81 vjeç), 1 rast (21 vjeç), 1 rast (69 vjeç), 1 rast (65 vjeç), Ferizaj 1 rast (78 vjeç).

Numri total i rasteve pozitive është 84.498 raste nga 397.347 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.803 raste të vdekjes.

Postime të ngjashme