Numri i rasteve me COVID-19 nëpër komunat e Kosovës

loading...


501 raste të reja me janë shënuar në nivel vendi, në nivel komunal komuna e Prishtinës është komuna me më së shumti raste me coronavirus, sot ka shënuar 249 të tillë.

“Rastet pozitive janë nga komuna 249 raste, Ferizaj 45 raste, Gjakovë 44 raste, Fushë- 28 raste, 22 raste, Lipjan 17 raste, Obiliq 14 raste, 14 raste, Drenas 9 raste, 8 raste, Shtime 8 raste, 6 raste, 5 raste, 5 raste, 4 raste, 3 raste, 3 raste, 3 raste, 2 raste, 2 raste, 2 raste, 2 raste, Zveçan 2 raste dhe me nga 1 rast komunat Dragash, , dhe ”, thuhet në njoftimin e IKShPK-së.

Aktualisht në janë 10.990. me SARS-CoV-2.

Brenda 24 orëve në nivëel vendi janë shënuar 13 raste të vdekjeve si pasojë e infeksionit me .Postime të ngjashme