OBSh dhe Gjermania do t’i dhurojnë Kosovës pajisje dhe produkte mjekësore në vlerë prej 2.17 milionë eurosh

loading...


Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh) në bashkëpunim me Qeverinë e Republikës Federale të Gjermanisë do t’i dhurojnë donacion: pajisje dhe produkte mjekësore, në vlerë prej 2.17 euro për Ministrinë e Shëndetësisë/Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës.

Me rastin e pranimit të këtij donacioni, të enjten, më 14 janar 2021, në ora 13:00 në ndërtesën e Administratës Qendrore të SHSKUK-së (salla e konferencave) së do të mbahet një takim me donatorët e kësaj asistence mjekësore.

Të pranishëm në këtë  ceremoni falënderimi do të jenë të pranishëm: Armend Zemaj, Ministër i Shëndetësisë;  Jorn Rohde, Ambasador i RF të Gjermanisë në Kosovë; Ulrike Richardson, Koordinatore për Zhvillim (Kombet e Bashkuara) në Kosovë dhe dr. Isme Humolli nga Zyra e OBSH-së në Kosovë.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *