Operacion i rrallë ortopedik në Spitalin Rajonal të Mitrovicës

Anesteziologu Dr.Arbër Bardhaj përmes një shkrimi në murin e tij në facebook njofton se në Spitalin e Përgjithshëm të Mitrovicës është kryer një intervenim i rrallë operativ ortopedik.

loading...

Për më shumë lexoni postimin e plotë të Anesteziologut Dr.Arbër Bardhaj

Për herë të parë ne Spitalin tonë në Mitrovicë nga ekipa profesionale e Ortopedisë kryhet nje intervenim i rralle operativ ” Banchart Lession “, ku intervenimi perfundoj me sukses dhe pacientit i urojm sherim te shpejte. Suksese ekipes operatore: Ortopedët traumatolog Amir Vejseli Arben Bajraktari Enver Beqiri, Shpend Hasani Anesteziologët: Fatmir Ujkani, Arbër Bardhaj, anestezistet: Xhemë Peci, Musa Kurti. Instrumentaret: Fidane Brahimi, Mediha Potoku!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *