Sun. May 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Organelet të cilat shërbejnë për rregullimin e sasisë së ujitqelizë te protozoat, quhen :

a) Vakuola tretëse
b) Protoplazma
c) Vakuola kontraktile
d) Pseudotpode

You cannot copy content of this page