Ortopedi i cili ka trajtuar një rast të veçant kirurgjik


D1EB036F 3F91 47D0 A15E B4495E8F06FF
D1EB036F 3F91 47D0 A15E B4495E8F06FF

Dr.Nderim Salihaj – Ortoped ka trajtuar një rast të veçant kirurgjik.

Ai ka larguar nga shuplaka e një pacienti një trup të huaj dhe me këtë veprim ka shpëtuar edhe dorën e pacientit. Lëndimi i pacientit ka ndodhur në rrethojat e metalit.
Trajtimi kirurgjik nga Dr.Nderim Salihaj ka bërë të mundur heqjen e trupit të huaj metalik nga shuplaka e pacientit.

Pacienti ka rezultuar pa asnjë deficit neurovaskular.

Ne si redaksi e përgëzojmë për punën e tij dhe i urojmë suksese të reja.

Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme
5CD17029 2867 4E3C 99AB EEE5E2E95E90
12BDB463 3568 4992 8407 686403847F0A
A2A1F555 7A75 4FE1 A440 CE540A43819F
B7C657AB 9EEE 4ED0 85C2 35B3ECA1C152
70 / 100
error: Content is protected !!