Pa maska për dialogun, Skender Hyseni takohet me Enver Hoxhajn


Koordinatori Shtetëror për Dialogun Kosovë-Serbi, Skender Hyseni, është takuar sot me nënkryeatrin e PDK-së, Enver Hoxhaj, ku kanë diksutuar për dialogun Kosovë-Serbi në Bruksel.

Në fotografinë të cilën e ka shpërndarë Skender Hyseni në Facebook, asnjë nga bashkëbiseduesit s’ kanë të vendosur maskë, sado që qeveria mbrëmë ka vendosur që maskat të jenë obligative.

Hyseni ka njoftuar se gjatë kësaj bisede theksuan nevojën e koordinimit të ngushtë dhe bashkërendimit të  temave me rëndësi nacionale.

“Theksuam nevojën a koordininimit të ngushtë dhe bashkërendimit në këtë, dhe të gjitha çështjet tjera të rëndësisë nacionale duke ndërtuar unitet dhe konsensus sa më të gjerë politik në Kosovë”, shkruan Hyseni.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Hoti kërkon aktivizimin e planit të reagimit kombëtar për menaxhimin e COVID-19

Wed Jul 29 , 2020
Kryeministri Avdullah Hoti sot gjatë mbledhjes së Qeverisë ka kërkuar aktivizimin e planit të reagimit kombëtar i cili parasheh angazhimin e të gjitha ministrive si dhe angazhimin e sektorit privat në menaxhimin e COVID-19. “Duke aktivizuar plotësisht planin e reagimit është me e lehtë që të kordinohet angazhimi ndërinstitucional. Kërkesa […]