© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Burimi: Gazeta Skandal

Kohët e fundit është duke u rritur një dukuri tejet negative ku pacientët përmes ankesave të tyre me ngjarje të trilluara ndaj mjekëve dhe infermierëve po e tejkalojnë çdo kufi të arsyes dhe mendjes së shëndosh duke kaluar në shpifje me qëllimin e vetëm dëmtimin e mjekut dhe infermierit.

Sipas burimeve tona këta pacientë duke i shfrytëzuar lidhjet e tyre me disa media dhe disa drejtorë të institucioneve shëndetësore po e bëjnë “gjykimin e mjekëve dhe infermierëve në Facebook” ku me shpifjet e tyre po dëshirojnë t’i arrijnë synimet e tyre ogurzeza dhe dëmtuese ndaj sistemit shëndetësor.

Por ashtu siç edhe shkruan Universiteti UTAH mbi 80% e pacientëve gënjejnë dhe janë gënjeshtarët më të mëdhenjë madje edhe patologjik./Gazeta Skandal

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.