Pacientja e falenderon publikisht Kirurgun Dr.Enver Fekaj


550B1B26 A97F 46B5 9A5B 454EE3BCC84D
550B1B26 A97F 46B5 9A5B 454EE3BCC84D

Pacientja Remzije Bajrami e falenderon publikisht përmes profilit të saj në Facebook me një shkrim të saj ku tregon për suksesin e operacionit dhe ndihmën e madhe para, gjatë dhe pas operacionit që e ka bërë Kirurgu Dr.Enver Fekaj

Ajo në shkrimin e saj thotë se nga duart e arta të doktor Enverit unë u ngrita në këmbë duke jetuar pa dhimbje dhe e gjithë kjo nga kujdesi, vendosmëria, besimi dhe profesionaliteti i Dr.Enverit.
Për më shumë lexoni postimin e saj të plotë
Postimi i plotë i Remzije Bajramit
Me doktorin Enver Fekaj kirurgun e njohur për punën e tij profesionale dhe tejet të sukseseshme në fushën e tij si Kirurg Abdominal.
Fundi I vitit 2017 dhe fillim viti 2018 mua më sfidoi me disa probleme shëndetësore ku pas 2 ndërhyrjeve kirurgjike, të fundit në muajin Shkurt 2018 nga duart e arta të doktor Enverit unë u ngrita në këmbë duke jetuar pa dhimbje dhe e gjithë kjo nga kujdesi, vendosmëria, besimi dhe profesionalieti I doktorit në fjalë.
Të gjithe e dimë që shumica e njerëzve qysh si femije së paku në endërr e mendojnë një profesion të mjekut dhe për të  ndihmuar të tjerët në nevoja të ndryshme shëndetësore, per të gëzuar  respektin qe mjeku ka në tërësi në shoqeri, për misionin fisnik që ai/ajo gëzon..
Fatkeqësisht shumica e  qytetarëve  nuk e logjikojnë  se sa sfidues është udhëtimi  deri në marrjen e të drejteës për të ushtruar këtë profesion, dhe të tjerë që janë në këtë udhëtim që një kohë të gjatë, nuk e dine se sa sfidues eshte profesioni fisnik ku kërkon jo vetëm njohuri teorike, por kërkon aftësi praktike, kërkon përditësime, kërkon mprehtësi në nivele milimetrike dhe miligrami, kërkon njohuri psikologjike, diplomaci, kërkon të jesh dëgjues i mirë, folës i qartë dhe i saktë.
Ajo që dua të them është se nuk jemi të vetëdijshëm  qe profesioni i mjekut sot edhe në shtete të ndryshme të botës të zhvilluar  nuk eshte më i paguari, sidomos duke marrë në konsiderate periudhën e gjate të studimeve baze, studimeve specializuese, kualifikuese, trajnuese, perditesimeve peridorike, edukimit në vazhdim, konferencave, botimeve, titujve akademik që duhet të marrin për ato që kanë interes, apo pune tjera kërkimore.
E megjithatë mjeku dhe sublimiteti i tij do të lulëzojnë gjithmonë dhe është detyrë e jona ti japim dinjitetin që zotëron këtij profesioni në shoqerine tonë.
Falemnderit  shumë DOKTOR i nderuar.
 
63 / 100
error: Content is protected !!