Padi penale për kompanitë që keqpërdorën ndihmat e Qeverisë për përballimin e COVID-19

loading...

I pyetur nga TV21 Nëse Prokuroria do të ndjekë penalisht kompanitë që s’ paguanin paga edhe pasi morën subvencione shtetërore, Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev tha se kompanitë që s’ paguan pagat dhe morën ndihmë nga shtetit fituan padi penale.

“Duke njoftuar publikisht se kush s’ i ka paguar pagat dhe mori ndihmë nga shteti, 30% menjëherë u paguan, rreth 70% fituan padi penale në atë moment. Të gjithë raportohen drejtpërdrejtë në Prokurorinë Publike. Paratë janë dhënë për një qëllim specifik, kjo është paga e punëtorëve”, deklaroi kryeministri Zaev, raporton TV21/21Medialoading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *