Pamje mishi i dyshimtë që planifikohej për tu shitur përfundon në kontenjerë


Para katër ditëve, një sasi e mishit i cili dyshohet të jetë i prishur është asgjësuar në Istog.

KALLXO.com ka siguruar video në të cilën është bërë asgjësimi i mishit i cili dyshohet se është i prishur.

Në video shihen personat të cilët mishin i cili dyshohet të jetë i prishur e nxjerrin nga një veturë dhe e  hedhin në kamionin e mbeturinave.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post