Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Pamposhtur ?

Çka është i/e pamposhtur ?

PAMPOSHTUR mb.

  • 1. Që nuk është mundur ndonjëherë, që nuk ka mundur askush ta mposhtë e ta nënshtrojë; që ecën përpara ngadhënjimtar. Ushtri e pamposhtur. Vend (popull) i pamposhtur. Kështjellë e pamposhtur. Revolucion i pamposhtur.
  • 2. I pamposhtshëm. Vullnet i pamposhtur. Dëshirë e pamposhtur.

You cannot copy content of this page