Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Paragjykoj

Çka është Paragjykoj ?

 

PARAGJYKOJ kal. libr.

  • Jap para kohe një mendim për dikë a për diçka; nxjerr shpejt e shpejt, nga të dhënat e pakta që kam, një përfundim që lidhet me diçka; parashikoj.