Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Paragjyqësor

Çka është Paragjyqësor ?

 

PARAGJYQËSOR mb. drejt.

  • Që ka të bëjë me veprimet përpara se të dalë një çështjegjyq; që duhet bërë para se të vijë puna në gjyq. Çështje paragjyqësore. Veprime paragjyqësore.

You cannot copy content of this page