Pas denoncimit të qytetarëve në Saranda Web, vjen reagimi i institucioneve

loading...


Saranda Web është themeluar në vitin 2013 si një inisiativë me qëllim promovimin dhe mbrojtjen e vlerave turistike dhe kulturore të zonës së Sarandës, fillimisht përmes facebook dhe në prill të vitit 2016 me adresën e vetë në internet.

Related posts