Pas një jave në kujdes intensiv, vdes kosovarja e cila dyshohet se u rrah nga burri në Zvicër


Kosovarja F.B ka humbur jetën në Zvicër, pas një jave në kujdesin intensiv, shkruan zvicerane ’20 minuten’.

Më 12 mars, dyshohet se gjë një konfilikt mes çiftit N.B dhe F.B që përfundoi me dhunë fizike.

Gjithçka gjë në shtëpinë e tyre në Schafisheim. Çifti kishte tre fëmijë nga lidhja bashkëshortore, ndërsa njëra nga vajzat kishte lajmëruar rastin e dhunës në familje.

Burri 46-vjeçar nga është arrestuar dhe do të jetë në për 3 muaj.

Fqinjët e çiftit kosovar thonë se janë të befasuar me ngjarjen, ngase ata shquheshin për raportet e mira ndërmjet vete.

Postime të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *