Pas takimeve në Uashington dhe Bruksel, Hoti sot mbledh qeverinë

loading...

Qeveria e Kosovës do të mbaj sot mbledhje.

Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se mbledhja do të mbahet në orën 15:00, në ndërtesën e ekzekutivit.

Kjo mbledhje e qeverisë mbahet pasi delegacioni i Kosovës është kthyer nga takimi në Uashington, ku u nënshkrua një marrëveshje me Serbinë, si dhe pas takimit në Bruksel mes të dyja palëve.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *