Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Pasardhës të kujt janë shqiptarët ?

Shqiptarët janë pasardhës të ilirëve dhe gjuha shqipe është pasardhëse e ilirishtes .

You cannot copy content of this page