Pejë, digjet vetura dhe dëmtohet shtylla elektrike


loading...

Policia e Kosovës ka njoftuar se një qytetari të Pejës i është përfshirë vetura nga zjarri, akoma në rrethana të pasqaruara.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 12 të mesditës.

Sipas PK-së, vetura e viktimës është djegur tërësisht ndërsa  si pasojë e zjarrit është dëmtuar edhe një shtyllë elektrike.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *