© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Për çka përdoret Jomelop G ?

JOMELOP G – Ky balsam ka për qëllim shërimin e plagëve në lëkurën e fytyrës dhe trupit,të shkaktuar nga veprimi i agjentëve të ndryshëm (zjarri, kimikatet, efektet fizike, etj ).Përdoret për djegie të shkallës së dytë dhe të tretë,ku lëkura është e mbuluar me fluska ose e shkatërruar si dhe plagët me origjinë të ndryshme.

JOMELOP G-1

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.