Shëndeti
Sat. Apr 1st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Për çka shërbejnë qelizat ndijore në antena te insektet?

a)Për të pranuar zeglat
b)Për të reaguar ndaj ngacmimeve
c)Për tu mbrojtur
d)Për ta përceptuar ambientin

You cannot copy content of this page