© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Përbërja organike me masë molare 112 g/mol është:
A. Tolueni
B. Ksileni
C. Klorbenzeni
D. Nitrobenzeni

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.