Përleshje në lagjen Ulpiana, ka të arrestuar


loading...

Një përleshje mes disa personash ka ndodhur sonte në Prishtinë.

s’ dihen shkaqet e kësaj përleshjeje.

Policia ka ndërhyrë për të qetësuar situatën, me ç’rast edhe ka arrestuar së paku dy persona.

Një qytetar ka dërguar në adresë të KALLXO.com pamje ku shihet ndërhyrja e Policisë për të ndarë personat e përfshirë në përleshje, e cila ka ndodhur në fushën sportive që gjendet te ndërtesat nën konvikte, si dhe pamje të arrestimit të së paku 2 personave.

Qytetari ka thënë se s’ i di shkaqet e kësaj përleshjeje.

Këto janë pamjet nga vendi i ngjarjes:loading...