© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Bebja, Bebet

Përse bebet e posalindura nuk qajnë me lot?

Bebet e posalindura qajnë me marifet! E dijnë kur duhet të ulërijnë me vaj ose kur duhet të qajnë sikur për t’u ankuar për diçka.

Bebet mënyrën e vetme të komunikimit e kanë vajin, por kur qajnë nuk qesin lot.

Pse?

Edhe pse te bebet janë të formuara gjëndërat dhe kanalet e lotit, syri i bebes prodhon sasinë e lotit vetëm sa për ta shpërlarë syrin, kurse pikat e lotit do të mund t’ia shihni pas muajit të tretë pas lindjes./Poliklinika “Dr.Memli”

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.