Personeli shëndetësor çdo ditë e më shumë po zvogëlohet

Tashmë vendit tonë po i kanoset edhe një rrezik, ky rrezik është zvogëlimi i personelit shëndetësor çdo ditë e më shumë nga prekja e personelit shëndetësor nga COVID-19.

loading...

Ky rrezik do të shtohet çdo ditë e më shumë dhe vendi jonë rrezikon me pamundësi të ofrimit të shërbimeve shëndetësore.

Ashtu siç ka njoftuar Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës tani ka rrezik që të zgjerohet rreziku i infektimit nga ata që janë në frontin e parë tek të gjithë punëtorët tjerë pa dallim.

loading...