Podujevë, një grua raportohet e zhdukur


loading...

Një grua është raportuar se zhdukur.

Rasti ka ndodhur në Podujevë, më 9 shtator 2020, rreth orës 17:00.

Sipas policisë, ankuesja ka informuar organet e rendit se gruaja kosovare është larguar nga shtëpia dhe s’ është kthyer.

Rasti është duke u hetuar.loading...