Podujevë, shkel vendimin e qeverisë dhe kërcënon policët
Dje në rrugën “Nuhi Gashi” në Podujevë është shoqëruar në polici një i dyshuar pasi s’ kishte respektuar vendimin e qevrisë dhe më pas ka sulmuar zyrtarët policorë që ishin në detyrë.

Sipas raportit i dyshuari me vendim të prokurorit është liruar dhe rasti shkon në ecuri të rregullt.

ndodhia ka ndodhur në orën 13:45.Shih edhe:  Health: Getting too much OR too little sleep can increase your risk of heart disease

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *