Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Fëmijët

Poezi për Fëmijët

Vjersha për fëmijët

Kur vjen 1 Qershori

Kur vjen 1 qershori,
zemra më gufon
se është festa ime,
se është festa jonë

Me shokët me shoqet,
lozim e këndojmë.
Prindër e mësues,
bashkë me ne festojnë.

Dhe trumcakët ciu-ciu,
në ajër lodrojnë.
Gëzuar o fëmijë,
me gjithë zemër na urojnë.

Dhe çapkënia ketrushe
për të na uruar festën,
po na sjell lule fushe.

Ja na erdhi 1 Qershori,
ç’na gëzon kraharori.
çelin lule plot hare,
midis tyre lule ne.

Vjersha për Fëmijët, Poezi për fëmijët, Vjershë për 1 qershorin, Poezi për 1 qershorin

You cannot copy content of this page