Shëndeti
Sat. Mar 25th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për 8 marsin

8 MARSI

Ti moj nëna ime dashur
Je pranverë në shpirtin tim
Ma mbush zemrën plot me gëzime,
Të dua shumë, por edhe më mungon!

Grua më e bukura në univers
Me mund rriti fëmijët e vet
Me edukatë e dashuri, gjithçka dha nga vetja, rrugën ua bëri dritë.

Nëna adnjëherë nuk të le vetëm
edhe atëhere kur gabojmë
Duaje nënën jepi dashuri e lumturi, koha nuk këthehet pas!

Ajo meriton gjithçka në jetë
Nëna është hynesh,
Na do pa kushte me gjithë zemër
Na rriti me shumë gëzime e dashuri.

Shumë herë e pyesja vetën
Nëna ku e merr gjithë këtë dashuri
e kuptova vetëm atëhere
kur u bëra edhe vet nënë.

Vetëm te ti nënë gjeja mbëdhtetje
Me duar të praruara më përgëdhelje
Lotin nga faqja ma fshihje
Mi sheroje plagët e mija je hyneshë je dashuri!!!

Gëzuar 8 Marsin të gjitha gratë në botë!

8 mars 2023 Michigan!

You cannot copy content of this page