Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për Balonin

Balona

Endem në qiell
në pafundësi,
ndjehem dhe fllad
dhe kaltërsi…

Ndjehem dhe fllad
dhe kaltërsi
dhe qiell dhe ajër
dhe pafundësi…

Mëngjeseve pazbardhur,
e mbrëmjeve gjer vonë,
endem në ëndërr,
mbi një balonë…

You cannot copy content of this page