Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Poezi për Kalin

 

Kali lodër

Hyjo kalo, ato jele,
kush t’i thuri kaçurrele?

Hyjo kalo, hi, hi, hi,
e ç’të bëjmë në shtëpi?

Në shtëpi, s’na rrihet sot,
hyjo kalo, me galop.

Hyjo kalo, ato jele,
kush t’i thuri kaçurrele?

Ato jele, dredha,dredha,
erdhi, i rrëmbeu era.

Eh u çmend, u çmend dhe era,
nëpër jelet, dredha dredha.

Hyjo kalo, ato jele,
unë t’i thura, kaçurrele

You cannot copy content of this page